6/21/10

sometimes i need something only U can provide; ur ABSENCE!=)

yok ben anlamıyorum insanları ya.yanlarında oluyorsun herşey hoş güzel, zor günlerinde destek oluyorsun tamam super."diğer arkadaşımın yanında da olayım" diyorsun, çok iyi bir insansın ya herkese yetişmen lazım sanki,diğeri bozuluyor. nedenmiş efendim yok diğerine daha çok değer veriyormuşum.ee seninle otururken, dertleşirken iyiydi de şimdi ne değişti güzel kardeşim. değişse değişse günde 5 saat değil 3 saat dertleşme saati yetmedi mi sana.ama yok yetmez, haklısın insan hep daha fazlasını istiyor."flowers for algernon" hesabı bi alıştın mı o kendini sana adamış tavrıma şimdiki halim iyi gelmiyor, az geliyor daha doğrusu.dertleşme isteğini tatmin edemeyen eski "dost"(buradaki asıl anlam satıcı oluyor aslında), "her ne olursa olsun kardeşimsin" safhasında manasız bi insan olup çıkıyorsun karşındakinin gözünde.kötü insan oldun hemencecik.
sanki sabah akşam bunları düşünüyormuşsun gibi bir de güzel malzeme veriyorsun millete istemeden.konuşa konuşa bitiremezler artık seni, boku yedin.söylediğin o sırlar da artık sır olmaktan çıktı haberin var mı.yine kötü insan sensin farkında mısın.herşeyin ortada şimdi.
"kendi derdime bakayım abi ben" diyorsun bencil oluyorsun.hala kötüsün.sonuç; kendi derdine de baksan, bazı değer bilmeyen angutların peşinden de koşsan arkadaşım diye sen yine kötüsün.şu anda daha beter durumun hem kötüsün hem asabisin, ama en azından seçtiğin yolda yanındakilerle mutlusun.MUTLU!

1 comment:

MMO said...

hay ağzını öpiyim! güzel yazmışsın! :)